Word Actief Tilburg

Personeelwetenschappen en People Management- INPUT

INPUT is de studievereniging voor de bacheloropleidingen Personeelwetenschappen, People Management en de (pre)masteropleiding Human Resource Studies aan Tilburg University. Bij deze vereniging worden vele activiteiten georganiseerd door de verschillende commissies. Zo organiseren wij bijvoorbeeld meerdere borrels/feestjes. Ook werken we vaak nauw samen met onze partners en andere organisaties. Dit komt van pas bij het organiseren van ons tweejaarlijks congres en symposium, verschillende workshops, bedrijfsbezoeken en een jaarlijkse HR netwerkborrel. Daarnaast vindt er elk jaar een studiereis plaats naar de mooiste plekken. Zo gingen we in 2019 naar Panama & Costa Rica! 

Als het je leuk lijkt om een van deze activiteiten te organiseren, wordt dan actief in een van onze commissies. Naast de gezelligheid van een commissie, staat dit natuurlijk ook goed op je CV! Ook zal INPUT een introductiekamp elk jaar organiseren. Informatie hierover kun je het beste nakijken op hun eigen site of door te mailen!

Voor meer vragen en informatie kun je ons mailen op info@nullstudievereniginginput.nl of een kijkje nemen op onze website www.inputenoutput.nl.